Bakeri, konditori og sukkervarer

Bakeri smak og funksjonalitet
Bakeri- sektoren er det nyeste tillegg til vårt industrisegmentet. Et RAPS- team av eksperter ser store muligheter innenfor denne sektoren. Med våre salte ingredienser kan RAPS bringer enda mer smak til både ferske og frosne produkter. Funksjonelle løsninger er også et hovedfokus – alt justert for å møte kundens individuelle forespørsler. Godterier er nært knyttet til denne sektoren. Raps er en stor leverandør av coatede syrlige produkter.

Sauser til næringsmiddelindustrienSmak

Folks spisevaner er i endring. Trenden mot snacks og takeaway- måltider vokser, og forbrukere er på stadig på jakt etter nye smaker og variasjoner. Som et aktivt internasjonalt selskap, er RAPS velkjent med mattrender rundt om i verden, og støtter sine kunder ved aktivt å komme med forslag til nye produkter.

Funksjonalitet

Bakeri funksjonalitetBakeri-og konditorisektoren er et viktig satsingsområde for Raps. Vi kan tilby funksjonalitet sammen med klassiske sensoriske muligheter. RAPS fokuserer på målrettet frigjøring av ingredienser, farging, stabiliserende og innkapslede smaker. I konfekt industrien er det et konstant behov for nye sanseopplevelser. Vi kan lage uvanlige smaker, småting som gjør at tungen prikker.