Fiskeindustrien

Fiskeindustrien
Raps har gjort fisk-og fiskeindustrien til et nytt satsingsområde. Det er denne delen av næringsmiddelindustrien som vokser mest. Norge er i en særstilling når det gjelder havbruksnæringen.

Vi fokuserer på våre sensoriske ferdigheter og erfaringer fra andre bransjer. Raps teknologer tenker nytt, og er med på å utvikle nye produkt-ideer, og forbedrer tradisjonelle konsepter når det gjelder smak, funksjonalitet og holdbarhet.

Smak

Raps forsker mye på å utvikle innovative smaksideer. Produkter og smaker fra hele verden blir tilpasset lokale forhold. Med Raps satsing inn i fiskindustrien vil vi se mange nye produktideer vokse frem. Vi tilbyr våre kunder assistanse ved produktutvikling, og lager komplette reseptpakker.

Funksjonalitet

Vi benytter vår kunnskap om spesielle blandinger, og kan også bygge disse inn i komplekse blandinger. Konseptene inneholder sensoriske ingredienser som kombineres med mange forskjellige funksjoner. Raps har kunnskapen til å betjene de ulike kravene til farge, stabilitet, smak og holdbarhet eller produkter uten E-nummer.