Om oss

Notim ASNotim har vært leverandør av naturtarmer til pølseprodusenter i Norge i 20 år, og har siden 2006 hatt en voksende eksportandel. Hovedandelen av importen kommer fra Kina, hvor mesteparten av naturtarmer blir behandlet og klassifisert for det internasjonale markedet. I det norske markedet er den største andelen fåretarmer. Det blir også benyttet svinetarmer og storfetarmer med sesongvariasjoner.

Det skjer en
 kontinuerlig produktutvikling i pølseindustrien, og som leverandør til en bransje som har gjennomgått en meget sterk industrialisering i det siste tiåret, vil vi alltid være nødt til å ligge i forkant av det som skjer.

Konkurransen i matvareindustrien
 har aldri vært sterkere, og vi har i Norge den samme utviklingen som resten av Europa med stadig færre kjøpere og beslutningstakere. Konkurranse betyr kamp om kundene, og bare de sterkeste og beste i klassen vil overleve. Notim har som mål å være en betydelig leverandør av naturtarmer til pølseindustrien. I 2010 begynte vi å bygge opp en avdeling for naturkrydder og krydderblandinger.I denne avdelingen lagerføres i tillegg tilsetningsstoffer, mel, salt og spesialprodukter som våre kunder ønsker å få levert fra oss.

bilde5Emballasje er en egen avdeling, som omfatter spesialemballasje for Kebab, skåler i mange størrelser og nå til sist en serie med små skåler som det er mulig å produsere i alle farger og med flotte bildeetiketter støpt inn i emballasjen.