Razart gjør kjøttet perfekt

RaZart gjør kjøttet perfekt

RaZart gjør kjøttet mørtRazart gjør kjøttet perfekt

Kundene legger stor vekt på at kjøttet blir mørt og saftig. Men dessverre vil ikke naturen alltid spille på lag. Kjøttet må modnes, og være forberedt på riktig måte og tilberedt på riktig måte. Hvis kjøttet er kokt for lenge, vil det bli tørt.

RAPS har utviklet et produkt for å gi slakteren og kunden trygghet: de kan være sikre på at kjøttet som skal brukes er mørt, og at det holder seg fint og saftig – uansett hvor lang tid det har modnet.

RaZart gir ikke bare en bedre smak, men lukker inne stekekraften og sikrer at kjøttet forblir mørt og saftig. Dette er spesielt viktig for panert og pre-krydret kjøtt, og for store steker.

RaZart er svært enkel å bruke til steker, stuinger og gulasj. 15 g / kg RaZart oppløses i 50 ml vann. Dette saltbadet masseres eller tromles inn i kjøttet. La det trekke over natten – så er det klart. Kjøttet skal så forberedes og krydres som normalt.

For steker og store kjøttstykker, anbefaler Raps ekspertene å injisere RaZart inn i kjøttet som den beste behandlingsmetoden. Bland 300 g RaZart med en liter vann for å lage en saltoppløsning, og injisere 5%. La RAZART trekke seg inn og jevnes ut over natten – så kan det stekes på vanlig måte.