Sikkert resultat med biostart startkulturer

Startkulturer – Spekepølse regnes for å være i elitedivisjonen av pølseproduksjon. Populære spekepølser som salami er, i mange land som Tyskland, Italia, Frankrike og Spania, symbolsk for den type kjøttprodukt som kundene alltid har store forventninger til.Raps startkulturer sikrer at et godt stykke kjøtt blir til et enestående spekepølse.

RAPS STARTKULTURER: kvalitet for kjennere. Vi leverer til de største produsentene i Europa.

Det er viktig at pølser på displayet på en deli ikke bare ser fristende ut.Vi skal aldri glemme hva det er som gjør en spekepølse til et flaggskip: den unike smaken. Å velge riktig startkultur som overensstemmer med modningskatalysatorer som anvendes er avgjørende for kvaliteten på det ferdige produktet.

Våre startkulturer kommer til sin rett i produksjon av spekepølser med høy kvalitet. De sørger for en kontrollert og rask pH reduksjon, de setter i gang modningsprosessen, og derved skapes den aromatiske spesielle smaken som er unik for det enkelte produkt.De bidrar også til å frembringe en konsistens som er karakteristisk for de krav som blir satt til ferdigvaren.

BIOSTART STARTKULTURER


Bio startkluturer
Fordi RAPS har komponert sine startkulturer etter egne spesifikasjoner, kan det gi den riktige løsningen til enhver modningsprofil og hvert nivå av fasthet. Vi tilbyr forskjellige sammensatte startkulturer for alle slags rå pølser, fra Krakauers til Katenrauchwurst til Teewurst til Salami. Dette garanterer pålitelig, sikker pølseproduksjon. Det gir kundene salami med perfekt snittflate, eller fine Mettwurst pølser med fordeling av en fantastisk smak, – takket være våre delikate balanserte krydderblandinger og modningsingredienser.


Fremskritt med Raps

Vi vet hva som skal til for å lage en toppkvalitets pølse. Vi har samlet teknisk kompetanse i løpet av 90 år med innovasjon og utvikling, og er nå ansett som en pålitelig kunnskapsrik partner innen matvarer og kryddersegmentet. Vi er med på å skape mat for hjerte og sinn.

Ta en titt på fordelene:

  • Optimalisert modningsprofil
  • Den aromatiske spekepølsesmaken er typisk for hver startkultur
  • Kontrollert pH profil
  • Perfekt balansert med RAPS krydder
  • Våre startkulturer har optimal påvirkning på fargedannelsen.

Spør oss om en hjelp til det du ønsker å produsere. Vi vil råde deg etter dine ønsker og krav.Raps startkulturer vil hjelpe deg med å oppnå et perfekt sluttresultat for alle slags rå pølser, noe som betyr en unik smak samt riktig konsistens hver eneste gang.
Feil?
Bio startkulturer