amerikansk bbq

TOP-TREND: American BBQ

American BBQ – Amerikansk BBQ inntar det det europeiske markedet for full musikk. Det resulterer i helt nye smaksopplevelser . Vi følger med på den nye trenden, og er klare til å levere produkter som er tilpasset en annerledes måte å grille på.

American BarbecueAmerikansk BBQ: ILD – RØYK – SMAK – MØRT

American BBQ er trenden fra USA som lager en helt ny opplevelse når du serverer oksebryst, burgere og entrecote. Hemmeligheten ligger i hvordan kjøttet er tilberedt.

Amerikansk BBQ er langtids tilberedning i røyk, noe som gjør kjøttet spesielt mørt. Det er mange forskjellige måter å gjøre dette. Forskjellige smaker formidles alt etter hvilken type tre, type kjøtt, tidligere forberedelse, og krydder og sauser som brukes. En hel masse smaker er involvert. Vi skal friste kundene til å ta den langsomme veien til god smak!Amerikansk BBQ: Europeisk opprinnelse – amerikansk tradisjon

Ideen bak langtids koking/steking av kjøtt i røyk startet egentlig i Spania. Da spanjolene erobret Amerika, ble ‘Barbacoa’ spredt over hele Karibien og langs kysten av det amerikanske fastlandet. De sørlige statene er nå betraktet som fødestedet til American BBQ, selv om det er praktisert over hele USA. Amerikansk Grill har hatt en global boom de siste årene og er på vei tilbake til Europa som en ny trend.

Opplev og nyt fordelene med amerikansk BBQ

Amerikansk BBQ begynner å ta av i Tyskland. Dra nytte av trenden med denne langsomme, varierte metoden for tilberedning av kjøtt, og frist kundene med noen unike smaker fra «smokeren»

American BarbecuePulled pork – den ultimate BBQ disiplin

En klassisk – og mest populære retten fra amerikansk grillmat – er pulled pork, eller langtidsstekt svinekjøtt. En stor del av svinekjøttet (for eksempel en svinebog) er kokt sakte i flere timer ved lav temperatur (ca. 100 -. 130 ° C) i en ovn med røyk. Kjøttet blir deretter revet opp i små biter. Denne spesielle metoden for matlaging gjør svinekjøttet så mørt at det smelter på tungen.American BarbecueDet er kryddersmaken som teller – rubbing, marinader og sauser

Kjøtt som skal grilles blir tradisjonelt tilberedt med en krydret marinade eller saus. RAPS kan hjelpe deg med å perfeksjonere denne smaksopplevelsen Enten tørt krydder, marinade eller dip saus, RAPS tilbyr et bredt spekter av fantastiske komponenter som kan brukes på mange forskjellige måter. Ved å bruke vår tenderiser som RaZart FZ kan du sikre at kjøttet er mørt og saftig selv før du røyker det, og uansett hvor lenge du koker det. Marinader og krydder blandinger (rubs) som vår Tennessee Sauce gi kjøttet en deilig smak. Sauser som vår Barbecue Sauce bør brukes under tilberedningen, ettersom de holder kjøttet saftig. Grillet kjøtt blir deretter servert sammen med godt krydret eller milde dips, som vår Sandwich Cream.

This is how to make a barbeque the American way!American BarbecueTrender med Raps

Som en erfaren partner til slakterforretninger og næringsmiddelindustrien bringer vi de nyeste trendene på bordet, og opp på tallerkenen din. Vi hjelper deg å gi kundene det de vil ha: mat som må oppleves og nytes.American BarbecueSammendrag

American BBQ er trenden fra USA som gir oss en helt ny opplevelse av smak. Denne langsomme metoden for fremstilling av kjøtt i røyk produserer mørt og saftig kjøtt som kundene bare vil elske.